Granola in the making.

Börjar denna härliga lördagsmorgon med att göra en magiskt god kryddig granola, receptet finns längst ner på sidan. Tips: kör den i 13 minuter och ta på kokos efter halv tiden i ugnen. Smält svensk ekologisk honung i vattenbad så blir den rinnande och behåller dessutom alla sina goda och nyttiga näringsämnen.

Inlagt 2017-01-28 14:58 | Läst 2036 ggr. | Permalink
Alltså, den kommer jag nog att prova, precis i min smak. Ekologisk A-fil med granola och egen svartvinbärssylt är både lite av livets nödtorft och en perfekt avslutning på en god middag för mig. Kan vara frukost, lättlunch eller tom middag./ Björn T
Härligt något för mig som har celiaki inte kan äta mjöl.
Blev sugen känner jag blivit hungrig kika på bilder ett par timmar.
Tack tack
Gun-Inger



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


(Kommentarer granskas innan de visas för andra).